aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε στόχο το πρώτο τρίποντο

Με στόχο το πρώτο τρίποντο

Η ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές έλαβε τέλος και από τη Δευτέρα οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος. Από σήμερα στις προπονήσεις θα επιστρέψει και ο Σκέμπρι που ήταν με την αποστολή της Εθνικής Μάλτας για το παιχνίδι με τη Σκωτία.

Tο περσινό ξεκίνημα στις πρώτες δέκα αγωνιστικές ήταν τραγικό για τον Απόλλωνα και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλοί βαθμοί. Πρώτος αντίπαλος των κυανόλευκων θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος επέστρεψε στην Α’ κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και γι’ αυτό ο αγώνας της πρεμιέρας (για τον Απόλλωνα έτσι είναι) θα αντιμετωπιστεί με κάθε σοβαρότητα.

Μπορεί στο Μακάρειο να έχει απέναντί του μια ομάδα με νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές, όμως ούτε που περνά από το μυαλό κανενός πως θα αντιμετωπίσουν υποτιμητικά τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό σε κάποια φιλικά προετοιμασίας και θα ετοιμάσει την ομάδα του με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ