aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε στόχο το πρώτο 3Χ3 και μια αναγκαστική αλλαγή

Με στόχο το πρώτο 3Χ3 και μια αναγκαστική αλλαγή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα έχει μπροστά της το στοίχημα να πάρει για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα τρίτη συνεχόμενη νίκη, μετά τα 3-0 επί του Εθνικού και της Πάφος FC. Το έργο της βεβαίως απέναντι στη βελτιωμένη έκδοση της Ομόνοιας του Ιβάιλο Πέτεφ, μόνο εύκολο δεν θα είναι, ειδικά στο ΓΣΠ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε μία υποχρεωτική αλλαγή απόψε, καθώς δεν υπολογίζεται ο «κιτρινισμένος» Γιάννης Κούσουλος. Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Ανδρέα Καρώ διεκδικούν οι Λευτέρης Χατζηκωνσταντή και Τάρο Βοσκανιάν.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Αμμοχώστου τα πήγε πολύ καλά απέναντι στην Πάφος FC και δύσκολα θα αλλάξουν πολλά στη σύνθεσή της. Υποψία για διαφοροποίηση υπάρχει για τη χρησιμοποίηση του νεοαποκτηθέντος Φαρσάντ Νουρ στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, εκτός από τον τιμωρημένο Κούσουλο δεν υπολογίζεται ο Ρούμπεν Μπρίζιντο, ενώ όπως είναι γνωστόν ο Νταβίντ Μανογιάν βρίσκεται εκτός πλάνου και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ