aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε στόχο την ομαλή… προσγείωση

Με στόχο την ομαλή… προσγείωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην ΑΕΚ γνώριζαν εξαρχής ότι η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα έφερνε επιπλέον κούραση και διάφορα θέματα. Όμως, η αίγλη των ευρωπαϊκών αγώνων είναι τέτοια που δίνει τεράστια κίνητρα στους ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα όμως άπαντες συνειδητοποιούν ότι άλλο Ευρώπη και άλλο πρωτάθλημα και ότι πρέπει να διαχειριστούν σωστά τις δυο διοργανώσεις για να μπορέσουν να διακριθούν και να πετύχουν τους στόχους.

Έτσι, η Ευρώπη μπαίνει για την ώρα στην άκρη και επικεντρώνονται στις εντός συνόρων υποχρεώσεις με στόχο η… προσγείωση να είναι ομαλή. Και αυτό θα γίνει μόνο αν η ΑΕΚ περάσει νικηφόρα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πάρει το τρίποντο που θα της χαρίσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ανόρθωση.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα από τον Αντόνι Ιραόλα. Οι αλλαγές δηλαδή που θα επιδιώξει να κάνει κι αν αυτές θα του βγουν. Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, εκτός ασφαλώς από την κούραση. Ο Ακοράν με τη Λουντογκόρετς δεν ήταν βασικός, αλλά απέναντι στην Ανόρθωση λογικά θα πάρει φανέλα βασικού. Είναι και ο Μοϊσόφ, ο οποίος θα επιστρέψει στην αποστολή, όχι όμως και στην ενδεκάδα αφού δεν πανέτοιμος. Για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Λαμπάν, ενώ εκτός θα είναι οι Κάσες, Αντωνιάδης.

Η ΑΕΚ καλείται μέσα από τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει ο προπονητής να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη και αποφασιστική. Στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κερδίζουν τα παιχνίδια που ακολουθούν μετά από ευρωπαϊκά ματς, θα είναι ένα μεγάλο συν στην προσπάθεια για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Από εκεί και πέρα, μπορεί η αναμέτρηση με την Ανόρθωση να γίνεται τη Δευτέρα και αρκετός κόσμος να το σκέφτεται αν θα πάει ή όχι στο γήπεδο, όμως εκτιμάται ότι η προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι ικανοποιητική. Σήμερα δεν υπάρχει προπώληση εισιτηρίων, ενώ αύριο ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο μέχρι τις 16:00 από την μπουτίκ, ενώ από τις 17:30 θα ανοίξουν τα ταμεία του γηπέδου. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 12 ευρώ, του μαθητικού στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ