aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε σούπερ Παπαπέτρου πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Με σούπερ Παπαπέτρου πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Μίλησε ο αρχηγός για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι! Οι «πράσινοι» βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση κόντρα στο σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου που ήταν μπροστά στο σκορ ακόμα και με 12 πόντους (55-43), αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου το πήρε πάνω του. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν καυτός στην τέταρτη περίοδο και σε συνδυασμό με την άμυνα που έσφιξε σε μεγάλο βαθμό, ο Παναθηναϊκός έτρεξε επιμέρους σκορ 13-26 και πήρε τη νίκη στο Περιστέρι με 74-68.

Οι Περιστεριώτες παρά το γεγονός ότι έχασαν τον Καράμπελα πριν από το τζάμπολ και τον Γκουτιέρες στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ήταν εξαιρετικά αξιόμαχοι (καμία σχέση με τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος) και προσέφεραν ένα πολύ δύσκολο τεστ για την ομάδα του Όντεντ Κάτας πριν από το ματς με την Εφές.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Παπαπέτρου με 17 πόντους (οι 12 στην τελευταία περίοδο), ενώ καθοριστικός ήταν ο Κασελάκης, που μπήκε πρώτη φορά στην τρίτη περίοδο, βάζοντας ένα κρίσιμο τρίποντο και δίνοντας μεγάλη ενέργεια στον… κοιμισμένο μέχρι εκείνη την ώρα Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά, πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Πέτεγουεϊ (21π.), ενώ τον ακολούθησε ο ΜακΛίν με 15π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ