aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε σημαντικές απουσίες στο ΓΣΠ

Με σημαντικές απουσίες στο ΓΣΠ

Η Ανόρθωση θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της για το τελευταίο της παιχνίδι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που θα διεξαχθεί αύριο στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Όχι μόνο γιατί απέναντί της θα έχει μία ομάδα η οποία με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά γιατί θα έχει και η ίδια τα δικά της αγωνιστικά προβλήματα.

Αυτά όμως δεν θα της στερήσουν την ευκαιρία να παίξει και να διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος στη Λευκωσία, κάτι που αν γίνει θα χαλάσει το πάρτι τίτλου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Ρόνι Λέβι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντουγκλάο και Γκιουρίς. Του καλύτερου αμυντικού της δηλαδή και του καλύτερου επιθετικού της.

Επίσης, εκτός πλάνου θα είναι και πάλι ο Σισέ, ενώ ακόμη και να προπονηθεί ο Πράνιτς δεν αναμένεται να αγωνιστεί μιας και δεν είναι 100% έτοιμος. Όλα αυτά τα προβλήματα θα φέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα και δεν αποκλείεται να δοθεί η ευκαιρία και σε ένα-δυο νεαρούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ