aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε προβλήματα ενόψει Δόξας

Με προβλήματα ενόψει Δόξας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι παράγοντες της δεν επιθυμούν με τίποτα να επηρεάσουν την ΑΕΛ όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (0-0). Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα στο Μακάρειο, στην οποία θα κυνηγήσουν το τρίποντο. Σίγουρος απών θα είναι ο Λαφράνς, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Τον Αϊτινό στόπερ θα αντικαταστήσει ένας από τους Ζούνιορ και Τεισέιρα. Ακόμη, είναι αμφίβολος ο Σοάρες, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του δεξιού του ποδιού. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και μέχρι το Σάββατο θα φανεί αν θα είναι έτοιμος. Επίσης, ενόχληση αντιμετωπίζει ο Μπενίτεθ και θα φανεί στο επόμενο διήμερο κατά πόσο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Οι άλλοι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπαλταζάρ είναι πιθανό να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές στο προσεχές παιχνίδι. Ο Μέσκα και ο Λεόνσο έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Επίσης, ο Αλνταΐρ, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος με τον ΑΠΟΕΛ, θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ