aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε προβλήματα, αλλά με πίστη

Με προβλήματα, αλλά με πίστη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο Ισραηλινός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες. Ο Αμπντουλάγιεφ και ο Πράνιτς είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν την αναμέτρηση.

Ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και σήμερα θα διαφανεί αν ένας εκ των δύο είναι σε θέση να μπει στην αποστολή. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι εις βάρος τους. Με αυτά τα δεδομένα η «Κυρία» αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ με τον Μπανταλόφσκι σε ρόλο αριστερού μπακ και τον Σιβού να παραμένει στο δεξί άκρο.

Απ’ εκεί και πέρα δύσκολα θα δούμε κάποια άλλη διαφοροποίηση στην ενδεκάδα. Ο Παλάνκα τα πήγε πολύ καλά απέναντι στη Δόξα, ο Οικονομίδης δείχνει αναγεννημένος, ενώ ο Λέβι έδειξε να στηρίζει τον Καμαρά που ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και σε ενδεχόμενο νέας επιτυχίας η ομάδα θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με πολύ καλή ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ