aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε πρωταγωνιστή τον Νιέ «τριάρα» η Μαρσέιγ

Με πρωταγωνιστή τον Νιέ «τριάρα» η Μαρσέιγ

Νικηφόρα ξεκίνησε η Μαρσέιγ τη σεζόν. Με πρωταγωνιστή τον Κλίντον Νιέ, που σημείωσε δύο γκολ (51′, 72′), νίκησε 3-1 την Ντιζόν, για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος. Το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Τοβέν (54′).

«Γκέλα» για την Μπορντό που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ανζέ. Οι «γιρονδίνοι» ξεπέρασαν το αρχικό σοκ που δέχτηκαν στο 14΄ από τον Φουλζινί και «απάντησαν» με τους Σανκαρέ (27΄), Μεντί (52΄). Την «τελευταία λέξη» στο ματς, όμως, είχε ο Γκιγιόμ, ο οποίος στο 83΄ ισοφάρισε και χάρισε το βαθμό στους γηπεδούχους.

Είκοσι δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά για την Λιλ να φτάσει σε άνετη νίκη επί της Ναντ με 3-0. Με τα «καναρίνια» έπαιξε ως αλλαγή και ο Γκιγιόμ Ζιλέ (αντικατέστησε στο 75΄ τον Τουρέ), ίσως στο τελευταίο του ματς με την φανέλα της Ναντ, καθώς εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ