aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε προστατευτική μάσκα ο Ιβάν Τρισκόφσκι

Με προστατευτική μάσκα ο Ιβάν Τρισκόφσκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρωινή ήταν και η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να προπονείται φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο. Ο διεθνής Σκοπιανός επιθετικός είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την Ομόνοια και όπως φαίνεται, θα χρειαστεί να διατηρήσει για μερικές μέρες την προστατευτική μάσκα μέχρι να είναι εντελώς καλά.

Το σίγουρο είναι ότι υπολογίζεται για το ματς με τη Δόξα, όπως και ο Μίνιο. Μόνο ο Τομάς θα είναι εκτός από το προσεχές παιχνίδι. Από χθες άρχισε και η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης στο Μακάρειο.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν στη διάθεσή τους το μέσο της ανατολικής κερκίδας και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους η είσοδος θα είναι δωρεάν. Οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ