aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε προίκα, φόρα και την ίδια «συνταγή»

Με προίκα, φόρα και την ίδια «συνταγή»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την ίδια συνταγή, αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση, η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης», για να βρει δίχτυα, να διατηρήσει το μηδέν παθητικό και να πάρει τη νίκη, που θα είναι η τέταρτη στη σειρά σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάτι που ισχύει και για τον σημερινό αντίπαλο που θέλει μεγάλη προσοχή, υπομονή και σταθερότητα. Η νίκη επί της Ανόρθωσης ήταν η επιτυχία που χρειαζόταν η ΑΕΛ για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι τρεις νίκες αποτελούν καλή προίκα, όμως για να πάει πιο πέρα χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει προετοιμάσει την ομάδα του για το αποψινό παιχνίδι, έτσι ώστε να παρουσιαστούν ψυχωμένοι οι ποδοσφαιριστές του και να δώσουν αυτοί  τον ρυθμό που θέλουν. Η επιτυχία ξεκινά από το μηδέν παθητικό, γι’ αυτό και η καλή αμυντική λειτουργία θα αποτελέσει το βασικό κλειδί για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ το ζητούμενο.

Το πιθανότερο είναι ο τεχνικός της ΑΕΛ να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα και απέναντι στην Ανόρθωση, την περασμένη Δευτέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν είναι έτοιμος ο Αντάμοβιτς, που δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, όπως και ο Βοζίνια, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Φιντέλις. Στα θετικά, το γεγονός ότι ο Ζούνιορ είναι έτοιμος, όμως δεν θα ξεκινήσει καθώς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Λαφράνς και Α. Τεϊσέιρα τα πάει πολύ καλά. Η ΑΕΛ θα στηριχθεί και στη δραστηριότητα των μέσων ποδοσφαιριστών της. Από αυτούς θα ξεκινούν οι επιθέσεις αλλά και θα σταματούν οι επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πρόσεκ και στα άκρα της άμυνας, οι Ν. Τεϊσέιρα και Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας θα κινούνται οι Λαφράνς και Α. Τεϊσέιρα. Στη μεσαία γραμμή, ο Ζντραφκόσκι, ο Γκαζτανιάγα και ο Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Χουράδο και στα άκρα οι Τόρες και Μπενίτεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ