aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε πίστη για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Με πίστη για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1) ασφαλώς και δεν φέρνει τον Ολυμπιακό στη θέση του φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Emirates (22:00, COSMOTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η νίκη στην Τούμπα έχουν τονώσει την πεποίθηση όλων στις τάξεις της ομάδας πως η ανατροπή δεν είναι αδύνατη. Και ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να την ολοκληρώσουν στο Λονδίνο, οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που μετέφερε χθες την πίστη όλης της ομάδας για τη νίκη, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και δεν θα παρεκκλίνει από το 4-3-3. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τον Ελαμπντελαουί στο δεξί και τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στόπερ θα είναι οι Μπα και Σισέ, με τον τελευταίο να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Σεμέδο. Στο κέντρο η τριάδα των Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά δεν «σπάει», ενώ οι Βαλμπουενά και Μασούρας θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Αν υπάρχει πιθανότητα για μια ακόμη αλλαγή, αυτή θα αφορά στην χρησιμοποίηση του Ραντζέλοβιτς αντί του Μασούρα.

Εκτός μάχης πέραν του Σεμέδο είναι ο τραυματίας Σουντανί και ο Φορτούνης που έμεινε εκτός αποστολής μετά το… μάθημα που θέλησε να του δώσει ο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περίπου 6.000 Έλληνες, ενώ στο Λονδίνο έχει ταξιδέψει για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Άρσεναλ δεν υποτιμά καθόλου τη ρεβάνς και δεν φαίνεται να έχει επαναπαυτεί στη νίκη της στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μίκελ Αρτέτα θα αποφύγει τα… πειράματα και θα παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα μειώνοντας το ρίσκο. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Λένο έχει προβάδισμα για το τέρμα, ο Μπεγερίν αναμένεται να πάρει τη θέση του δεξιού μπακ, με τον νεαρό Σάκα στο αριστερό άκρο, ενώ στόπερ θα είναι ο Νταβίντ Λουίς με έναν εκ των Μουστάφι και Παπασταθόπουλου. Οι Τορέιρα και Τζάκα έχουν τον πρώτο λόγο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Εζίλ σε ρόλο «δεκαριού» και επιθετική τριάδα τους Ομπαμεγιάνγκ, Πέπε και Λακαζέτ. Εκτός μάχης για τους «κανονιέρηδες» είναι οι τραυματίες Κολάσινατς και Τσέιμπερς, όπως και οι ανέτοιμοι Σοάρες και Τίρνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ