aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε Περέιρα, Παπουλή και Σάλαϊ δίπλα στον Γιούστε

Με Περέιρα, Παπουλή και Σάλαϊ δίπλα στον Γιούστε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Φακούντο Περέιρα πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ιρλανδίας και είναι πιθανό την Πέμπτη να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός μέσος ίσως πάρει θέση στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Φώτη Παπουλή, ή να αγωνιστεί ως ακραίος επιθετικός.

Ο Ελλαδίτης σημείωσε ένα εξαιρετικό τέρμα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η αξία του είναι γνωστή και είναι σίγουρο πως, αν ανεβάσει την απόδοσή του μπορεί να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη του και να κάνει τη ζημιά στους Ιρλανδούς. Ο Παπουλής μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον Σελάγια, μπορεί όμως να πάρει θέση και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον τιμωρημένο Σατσέτι, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» του στον επαναληπτικό ο Σελίμοβιτς. O τελευταίος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις και το πιο πιθανό είναι πως δίπλα από τον Γιούστε θα αγωνιστεί και πάλι ο Σάλαϊ. Ο τελευταίος, όσο παίρνει παιχνίδια, αποκτά και περισσότερη αυτοπεποίθηση για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ