aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε νίκη ανοίγει ο δρόμος

Με νίκη ανοίγει ο δρόμος

Η προσοχή είναι πλέον στο ματς με την ΑΕΚ. Στην Λάρνακα παίζονται πολλά και το αποτέλεσμα του ίσως κρίνει το μέλλον του Απόλλωνα στη μάχη για τον τίτλο. Με νίκη ο δρόμος θα είναι ορθάνοικτος για την ανατροπή και το σκαρφάλωμα στην κορυφή. Οι Μαγκλίτσα, Σατσέτι δεν υπολογίζονται την Κυριακή καθώς έφθασαν στο όριο των κίτρινων καρτών.

Αυτές είναι και οι μοναδικές απουσίες, για τον τεχνικό του Απόλλωνα, πλην φυσικά των άτυχων Γκιέ Γκιέ και Μπεντόγια. Η επιστροφή του Μακρίδη στη ενεργό δράση μετά από ένα σχεδόν χρόνο συνδυάστηκε με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο έμπειρος μέσος δήλωσε παρών και έστειλε καθαρό μήνυμα πως επιστρέφει δυνατός.

Για τη θέση του Σατσέτι, υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να αγωνιστεί ο Πέδρο, ή να πάρει θέση βασικού ο Σεμέδο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πίεχ, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος, έμεινε εκτός ενδεκάδας προχθές γιατί είχε διαπιστωθεί κούραση, απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς από την αρχή της περιόδου ήταν σε όλα βασικός. Το πιο πιθανό, είναι πως ο Ντα Σίλβα θα επιστρέψει την Κυριακή στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ