aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε νέο λουκ για νέα αρχή η ΑΕΛ

Με νέο λουκ για νέα αρχή η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε. Οι εξελίξεις που έτρεξαν τις τελευταίες μέρες δημιούργησαν μια νέα κατάσταση στην ΑΕΛ. Παρόλα αυτά η ομάδα της Λεμεσού διατηρείται στις ψηλές θέσεις και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους, παρά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της. Τη βαθμολογική απώλεια στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, «συνόδεψε» ο σοβαρός τραυματισμός του Σόουζα, τον οποίο η ΑΕΛ χάνει για το υπόλοιπο της περιόδου.

Την επομένη, ο Σιέλης τα βρήκε με την Γκανγουόν Κορέας και αποτέλεσε παρελθόν, ενώ την πόρτα εξόδου είδαν οι Μπαμπάνκο και Μπουένο. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Προχώρησαν στην απόκτηση του Σάσι και χθες συμφώνησαν και με τον Ρουμάνο αμυντικό Μιτρέα. Θα φανεί μέσα από τις προσθαφαιρέσεις σε ποιο βαθμό θα επηρεαστεί η ΑΕΛ στη συνέχεια, η οποία θα προσπαθήσει το απόγευμα στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα να κάνει μια νέα αρχή και να επιστρέψει στις νίκες.

Το διπλό μετά απ’ όλες αυτές τις αλλαγές θα είναι πολύ σημαντικό για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έδωσε την υπόσχεση στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου πως όλοι ενωμένοι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Ο Κύπριος τεχνικός μπορεί να έχασε βασικά κλειδιά, όμως υπάρχουν οι επιλογές για να συνεχίσει η ομάδα τον δρόμο που χάραξε, με στόχο να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια που θα την οδηγήσουν στην Ευρώπη.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει στη διάθεσή του τον Μέσκα, που εξέτισε την ποινή του, όπως και τον Αϊρόσα ο οποίος λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε με την Ανόρθωση. Το σημερινό παιχνίδι είναι δύσκολο, από όποια πλευρά και αν το δει κάποιος. Ωστόσο, στην ΑΕΛ επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα για καλή εμφάνιση και επάνοδο στις επιτυχίες. Με συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα, είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο της.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, έχοντας ως στόχο η ομάδα του να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο και να «χτυπήσει», θέλοντας να φύγει νικήτρια από τη Λάρνακα. Ο Ρόμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα δύο άκρα της άμυνας οι Αϊρόσα (δεξιά) και Φορτούνα (αριστερά).

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λαφράνς και Ζούνιορ. Στη μεσαία γραμμή, η τριάδα θα αποτελείται από τους Σοάρες, Νικολάου και Σαβάν, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Σάσι και Γεωργιάδη στα άκρα και τον Αρουαμπαρένα στην κορυφή. Θέση διεκδικεί και ο Μέσκα, που επιστρέφει μετά από απουσία έξι αγώνων λόγω της γνωστής τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ