aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε νέα πρόσωπα για το «διπλό» η Ανόρθωση

Με νέα πρόσωπα για το «διπλό» η Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ρόνι Λέβι έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν έχει πολλές επιλογές στην διάθεση του και αυτό τον υποχρεώνει να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές αλλά και να δώσει φανέλα βασικού και στους τρεις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιβεβαίωση και ο Παπαγεωργίου που «κέρδισε» τον Λέβι

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες Ντουγκλάο και Καμαρά, οι τραυματίες Γκάντζεφ και Αρτυματάς, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή πιθανό να κριθεί η παρουσία των Αμπντουλάγιεφ και Ράγιος. Με αυτά τα δεδομένα και με τον Στρούνα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, η «Κυρία» καλείται να δείξει χαρακτήρα και να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, παίρνοντας ένα σημαντικό «διπλό» που θα της δώσει ώθηση και δυναμική, τόσο από βαθμολογικής άποψης αφού θα παραμείνει κοντά στην κορυφή όσο και από ψυχολογικής. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιά στην άμυνα θα κινείται ο Κοφί, αριστερά ο Πράνιτς ή ο Πηλέας και «παίζεται» η θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Σίλντενφελντ. Το ένα σενάριο φέρει ως κεντρικό αμυντικό τον Ζοάο Βίκτορ και το άλλο να παίξει ο Πηλέας. Στην μεσαία γραμμή, θα πάρουν θέση ως ανασταλτικοί οι Οικονομίδης και Ιγκιεμπόρ. Σε περίπτωση που παίξει ο Πηλέας αριστερό μπακ είναι πιθανό ο Πράνιτς να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή εφόσον δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Ράγιος. Στα δυο άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Σισέ και Καρλίτος και στην κορυφή ο Γκιουρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα είχε η Ανόρθωση, αυτό της έλειπε

Το γεγονός ότι ο τεχνικός της «Κυρίας» αναγκάζεται να επιλέξει για το αρχικό σχήμα τρεις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές με την «πρώτη», σε συνδυασμό με κάποιες εσωτερικές αλλαγές για να καλυφθούν τα κενά λόγω απουσιών, είναι κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Ο Λέβι ζητά σωστή διαχείριση από τους παίκτες του και στην Ανόρθωση πιστεύουν ότι, εύκολα ή δύσκολα η ομάδα θα περάσει νικηφόρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ