aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Με μια πρώτη ματιά, απογοητευτικό βήμα, αλλά…»

«Με μια πρώτη ματιά, απογοητευτικό βήμα, αλλά…»

Η οπαδική ιστοσελίδα της Λίβερπουλ «friendsofliverpool.com» κάνει αναφορά στους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στη φετινή σεζόν.

Ανάμεσά τους φυσικά είναι και ο 20χρονος διεθνής Βραζιλιάνος μέσος Άλαν Ροντρίγκες, που απέκτησε ο Απόλλων, για τον οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: «Με μια πρώτη ματιά, η μετακίνηση του Άλαν στην Κύπρο μοιάζει με ένα απογοητευτικό βήμα προς τα πίσω, από την περσινή περίοδο που ήταν στην Χέρτα. Ωστόσο, η αίτηση άδειας εργασίας εξακολουθεί να ισχύει για τον νεαρό Βραζιλιάνο και η ευκαιρία να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ θα βοηθήσει ώστε να προχωρήσει στην εξασφάλιση των σημαντικών εγγράφων. Είναι αρκετά ταλαντούχος για να πάρει ευκαιρίες στον Απόλλωνα, οπότε όλοι οι εμπλεκόμενοι ελπίζουν ότι θα του παραχωρηθεί η άδεια και θα είναι διαθέσιμος για την Λίβερπουλ τον επόμενο χρόνο. Ο Απόλλων έχει κληρωθεί με την Έβερτον στον 5ο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, έτσι είναι μια ευκαιρία για αυτόν να αγωνιστεί με δυνατούς αντιπάλους, κάτι που καθιστά τη συμφωνία πολύ πιο ενδιαφέρουσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ