aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε μια λέξη: ΜΙΖΕΡΙΑ

Με μια λέξη: ΜΙΖΕΡΙΑ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας ονειρεύονταν είσοδο στο α’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Όνειρο που όχι μόνο έσβησε, μετατρέπεται με σταθερά βήματα σε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες.

Η προχθεσινή τριάρα από τον Άρη (0-3) στο «Αμμόχωστος», στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, ήταν η τρίτη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές από ομάδα που κινδυνεύει. Προηγήθηκαν αυτές από τη Δόξα (1-3) και την Καρμιώτισσα (1-3). Το προχθεσινό αποτέλεσμα μεγάλωσε την γκρίνια των φίλων της, οι οποίοι γίνονται όλο και λιγότεροι στο γήπεδο και ακόμα πιο γκρινιάρηδες στο διαδίκτυο.

Συμπεριφορά φυσιολογική αφού η εικόνα της ομάδας μόνο υγεία δεν βγάζει. Με αρνητικά αποτελέσματα και πτωτική απόδοση που δημιούργησαν σκιές. Με έναν προπονητή (Στάικος Βεργέτη) που έφυγε ρίχνοντας «καρφιά»: «Εδώ και ενάμιση μήνα, όλα αυτά που δουλεύουμε δεν βγαίνουν στο γήπεδο. Άλλη εικόνα βλέπω στο προπονητικό κέντρο και άλλη στους αγώνες». Με δύο άνεργους προπονητές, τον Απόστολο Μακρίδη και τον Σοφόκλη Στυλιανού, να αρνούνται την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μέχρι το τέλος της σεζόν, πριν παρθεί η απόφαση για τον Πορτογάλο Αντόνιο Κονσεϊσάο, όπως αποκαλυψε χθες η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πάρη Ανδρέου, να ξεσπά μετά την ήττα από τον Άρη και να αφήνει αιχμές για τους ποδοσφαιριστές: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν αποκλείω να αποχωρήσουν παίκτες. Έχω κάποιες αποφάσεις να εισηγηθώ που θα έχουν άμεση ισχύ. Όσοι είναι εδώ θέλω να δίνουν το 1000% των δυνάμεών τους. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας πουθενά. Πας μόνο στη Β’ Κατηγορία. Δεν αποκλείω να αποχωρήσω και εγώ».

Εύλογο λοιπόν είναι το ερώτημα που πλανάται: Μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να ξεφύγει από τη μιζέρια που την έχει κυριεύσει; Η απάντηση θα δοθεί στα εναπομείναντα εννιά ματς των πλέι άουτ. Στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

https://goal.philenews.com/aftos-ine-o-neos-proponitis/

https://goal.philenews.com/afta-ine-ta-metra-pou-apofasise-to-d-s-tis-neas-salaminas/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ