aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε «μαξιλάρι» το 2-0 του πρώτου αγώνα

Με «μαξιλάρι» το 2-0 του πρώτου αγώνα

Ανασύνταξη και αντεπίθεση, είναι το σύνθημα στην ΑΕΛ. Μέσα σε μια βδομάδα ήλθαν όλα μαζεμένα, όμως η άμεση αντίδραση της ομάδας, ήταν αυτή που ανέδειξε και τη φιλοσοφία του προπονητή, των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης. Αποφασιστικότητα να δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος, καταθέτοντας όλες τους τις δυνάμεις.

Κάποιοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές αποχώρησαν, όμως βγαίνουν άλλοι στη «σκηνή», όπως οι Πίτι, Σάσι, Μέσκα, Λαφράνς, Μπλάνκο, Νικολάου, ενώ από την επόμενη αγωνιστική θα είναι έτοιμος να βοηθήσει και ο Μιτρέα.

Πριν από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, την ερχόμενη Δευτέρα, η ΑΕΛ έχει σήμερα μια δουλειά να τελειώσει, αυτή της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Και πάλι αντίπαλός της ο Άρης. Με «μαξιλάρι» το 2-0 του πρώτου αγώνα, οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν να σφραγίσουν με δεύτερη νίκη την πρόκριση. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ