aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMε μαύρα περιβραχιόνια ο Απόλλων

Mε μαύρα περιβραχιόνια ο Απόλλων

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί ο Απόλλων στον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Ζελέζνιτσαρ. Όπως ενημερώνει η ομάδα της Λεμεσού πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εκφράζει για ακόμη μια φορά τη θλίψη της για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν και έπληξαν την Αττική την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το σκοπό αυτό στον επαναληπτικό αγώνα με την Ζελέζνιτσαρ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο του Β’ προημιτελικού γύρου του Europa League, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι έξω από το γήπεδο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο οποίο θα διατίθεται το περιοδικό αγώνα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων Αττικής.

Το κόστος του ανέρχεται στα €2.00 και καλούμε τον κόσμο μας να το αγοράσει, βοηθώντας έμπρακτα να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό και στήριξη των Ελλήνων αδελφών μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ