aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε «μάγο» Οζίλ και εκτελεστή Ομπαμεγιάνγκ το 10/10 η Άρσεναλ!

Με «μάγο» Οζίλ και εκτελεστή Ομπαμεγιάνγκ το 10/10 η Άρσεναλ!

Δεν είναι σταθερός στην απόδοση του, οι μέτριες βραδιές είναι περισσότερες από τις καλές στην θητεία του στην Άρσεναλ. Όταν όμως ο Μεσούτ Οζίλ έχει κέφια, τότε ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο μπορούν να συγκριθούν μαζί του. Ο Γερμανός μέσος της Άρσεναλ βρέθηκε σε ένα από τα καλύτερα βράδια της καριέρας του και αυτή που την πλήρωσε ήταν η Λέστερ.

Οι «αλεπούδες» έκαναν το… λάθος να προηγηθούν με αυτογκόλ του Μπεγερίν (31’) μετά από πλασέ του Τσίλγουελ, όμως η Άρσεναλ που βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ έκανε μία ακόμα ανατροπή κι έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας μαγικός συνδυασμός του Οζίλ με τον Μπεγερίν και τέλειο πλασέ του Γερμανού έφερε την ισοφάριση (45’, 1-1) πριν βγει το ημίχρονο, με το δεκάρι της Άρσεναλ να γίνεται ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στην ιστορία της Premier League, αλλά αυτό ήταν απλώς το προοίμιο.

Μία ακόμα μαγική κάθετη του Οζιλ, έβγαλε μόνο του τον Μπεγερίν, ο οποίος σιγούρεψε το γκολ στον Ομπαμεγιάνγκ για το 2-1 (63’) και τρία λεπτά αργότερα ξανά ο ίδιος παίκτης έδωσε μία ακόμα καθαρή ασίστ για το 3-1 που ήρθε ξανά από τον Γκαμπονέζο επιθετικό.
Το standing ovation του Emirates στην αλλαγή του Οζίλ 10 λεπτά πριν το τέλος μαρτυρούσε την ευχαρίστηση του για την υπέροχη παράσταση από έναν αληθινό αρτίστα της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ