aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε κόσμο η Ανόρθωση στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς!

Με κόσμο η Ανόρθωση στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς!

Νέα ευχάριστη εξέλιξη για τους φίλους της Ανόρθωσης, μετά από αυτή που αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ και όχι στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ως γνωστόν η ομάδα της Αμμοχώστου «κουβαλούσε» τιμωρία και θα αγωνιζόταν στο πρώτο της ευρωπαΙκό παιχνίδι χωρίς την παρουσία του κόσμου της. Η συγκεκριμένη τιμωρία ωστόσο επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ τον Οκτώβριο του 2012, με δεδομένο πως θα εκτιόταν από την 1η Αυγούστου του 2013 μέχρι την 1η Αυγούστου του 2021.

Η φτωχή ευρωπαϊκή παρουσία της προσφυγικής ομάδας δεν της επέτρεψε να ξοφλήσει την τιμωρία, αφού «χρωστάει» ένα ακόμα αγώνα χωρίς κόσμο.

Το ευρωπαϊκό φετινό ταξίδι της Ανόρθωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου, και όχι στις 22 Ιουλίου που θα ξεκινούσε αν αγωνιζόταν στο Κόνφερενς Λιγκ. Ως αποτέλεσμα η τιμωρία θα πάψει να υφίσταται και έτσι η προσφυγική ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, από το πρώτο κιόλας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ