aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε κίνητρο στη δύσκολη έξοδό της η Νέα Σαλαμίνα

Με κίνητρο στη δύσκολη έξοδό της η Νέα Σαλαμίνα

Κοιτάζει μπροστά η Νέα Σαλαμίνα. Παρά την απογοήτευση που σκόρπισε στις τάξεις της η ήττα από την Καρμιώτισσα, η μικρή απόσταση (πλην 3) από την πρώτη 6άδα τής επιτρέπει να βλέπει με κίνητρο τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι επικεντρωμένοι στην προετοιμασία τους για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Γνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά θεωρούν πως άμα εμφανιστούν και πάλι ανθεκτικοί στην άμυνα, θα μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη στο Τσίρειο μέχρι τέλους. Αρκεί ασφαλώς να βρουν λύση στο πρόβλημα με το σκοράρισμα που αντιμετωπίζουν και τους έχει κοστίσει αρκετούς βαθμούς.

Από το πλάνο του Στάικου Βεργέτη απουσιάζει ο τιμωρημένος Τσούριουριτς. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα αλλά θα ξεπεραστούν μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Γιώργο Καζαμία.

«Ξέρουμε το μέγεθος της ομάδας του Απόλλωνα και γι’ αυτό δεν λέμε μεγάλα λόγια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Καζαμίας στον Super ΣΠΟΡ FM και συνέχισε: «Δεν θα πάμε να χάσουμε, πάμε με στόχο το βαθμολογικό όφελος. Στριμωχτήκαμε στη βαθμολογία και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε βαθμούς και από τα μεγάλα παιχνίδια. Πέρσι μπήκαμε εξάδα γιατί νικήσαμε Απόλλωνα, ΑΕΛ και πήραμε 4 βαθμούς από την ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ