aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε καρδιά πρωταγωνιστή ο Απόλλων

Με καρδιά πρωταγωνιστή ο Απόλλων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την παγίδα της Αναγέννησης την απέφυγε και αυτό είναι πολύ θετικό για τον Απόλλωνα. Πέρασε μέσα από συμπληγάδες χωρίς να πληρώσει τίμημα. Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως ο δρόμος μέχρι το τέρμα δεν θα είναι εύκολος. Ίσως ο τρόπος και η δυσκολία με την οποία έφτασε στη νίκη ο Απόλλων στο «Τάσος Μάρκου», να ήχησε και σαν καμπανάκι για τη συνέχεια ώστε να αφυπνιστεί και να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεσή του.

Οι κυανόλευκοι με τον Σωφρόνη Αυγουστή έδειξαν πως έχουν καρδιά πρωταγωνιστή. Οι εφτά σερί νίκες τους αυτό αποδεικνύουν. Ο Κύπριος τεχνικός όμως δεν θέλει η ομάδα του να σκέφτεται τις επιτυχίες που σημείωσε, αλλά τη συνέχεια, που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει ομάδες που καίγονται για βαθμούς. Το πρωτάθλημα εισέρχεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή και οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί.

Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, όπως τονίζει και ο προπονητής, για να παραμείνει ο Απόλλων σε πορεία νικηφόρων αποτελεσμάτων και να συνεχίσει να αξιοποιεί την πολύ καλή και σκληρή δουλειά του. Όλοι και όλα κρίνοντα στο τέλος από το αποτέλεσμα και οι κυανόλευκοι στοχεύουν μόνο σε νίκες.

Το Σάββατο θα φιλοξενήσουν τη Δόξα, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στο Δασάκι και ακολούθως θα φιλοξενήσουν την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο. Αυτά είναι τα τρία παιχνίδια που θα προηγηθούν του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (στην 25η αγωνιστική). Για να ελπίζουν ο Ντα Σίλβα και οι συμπαίκτες του πως θα πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή, θέλουν μόνο νίκες, ειδικά στο ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους.

Προς το παρόν, η έγνοια της τεχνικής ηγεσίας είναι να φρεσκάρει την ομάδα και να την προετοιμάσει κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα. Ο Ρομπέρζ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω κίτρινων καρτών, οπόταν είναι πολύ πιθανό, πολύ πιο σύντομα από όσο θα ανέμενε κάποιος, να δούμε στο βασικό σχήμα τον Γιώργο Πελαγία, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία Αγγελή.

Ο 31χρονος Πελαγίας έκανε κάποιες διπλές προπονήσεις, με ειδικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται το Σάββατο να κάνει το ντεμπούτο του. Ο Γκόμες, ο οποίος στο παιχνίδι με την Αναγέννηση ένιωσε σφίξιμο στον μηρό, ίσως να μην ξεπεράσει τον τραυματισμό του ώς τον αγώνα με τη Δόξα. Είναι έτοιμος ο Γιώργος Βασιλείου, οπόταν υπάρχει λύση για το ενδεχόμενο απουσίας του Πορτογάλου μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ