aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε γεμάτη τη φαρέτρα

Με γεμάτη τη φαρέτρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλωνας αντιμετωπίζει μεθαύριο τη Ζελέζνιτσαρ ενισχυμένος με τους Περέιρα και Σούμαχ, αλλά δεν είναι μόνο οι επιπρόσθετες επιλογές που δημιουργούν αίσθημα αισιοδοξίας στους δευτεραθλητές. Πέραν των δύο νεοφερμένων, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει σε πιο προχωρημένη αγωνιστική ετοιμότητα τους Μαγκλίτσα και Ζελάγια που δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο πρώτο παιχνίδι με τη Στούμπρας. Και οι δύο τους είναι σε θέση στην καλή τους μέρα να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στο εκτός έδρας γκολ, που θα αποτελέσει τη βάση για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ειδικά η απόδοση του Μαγκλίτσα και ο τρόπος που θα κινηθεί μέσα και έξω από την αντίπαλη περιοχή θα καθορίσει πολλά. Πλην του Μπρου, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος χθες και σήμερα θα δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει στο Σεράγιεβο. Η αντίπαλός του είναι μια νεανική ομάδα, αλλά πλούσια σε ταλέντο και ενθουσιασμό, ειδικότερα μέσα στο δικό της γήπεδο. Δεν θα αλλάξει και πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του Απόλλωνα και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπουν οι ποδοσφαιριστές στο στάδιο «Grbavica» με μοναδική έγνοια να μην δεχτούν γκολ, ή να μην χάσουν. Ο Κύπριος τεχνικός ετοιμάζει πλάνο νίκης μέσα στη Βοσνία και μαζί με τον συνεργάτη του Περικλή Παπαπαναγή, που κατασκόπευσε τη Ζελέζνιτσαρ, ξέρουν πώς θα παρατάξουν την ομάδα τους, πρώτα για να μην δεχθεί γκολ και μετά για να επιτεθεί από όλες τις πλευρές για να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Στον Απόλλωνα, σύμφωνα με όσα έχουν στο μυαλό τους μπορούν να κερδίσουν και μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους. Ο Αυγουστή δεν αποκλείεται να ρίξει από την αρχή τον Φακούντο Περέιρα και μαζί με τον Φώτη Παπουλή να οργανώσουν το παιχνίδι της ομάδας του. Έχει πολλές πιθανότητες ο Αργεντίνος να είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ φορτωμένοι με ειδικές εντολές θα είναι ο Στατσέτι με τον Χ. Κυριάκου. Οι δύο μέσοι των κυανόλευκων θα κόβουν, αλλά θα κατεβάζουν και την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Η αυριανή τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Grbavica» θα ρίξει άπλετο φως στις επιλογές που έχει στο μυαλό του ο Κύπριος προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ