aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε φουριόζο Ιγκουαΐν σαν πρωταθλήτρια η Γιουβέντους!

Με φουριόζο Ιγκουαΐν σαν πρωταθλήτρια η Γιουβέντους!

Πέρυσι η Γιουβέντους δεν έκανε καλή εκκίνηση, δίνοντας το δικαίωμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου της Serie A να ονειρεύονται, πριν αποκαταστήσει τελικά την… τάξη και φτάσει σε ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Φέτος δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει τα ίδια λάθη και με το «καλημέρα» έδειξε τις προθέσεις της, όπως και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του, μόλις λίγα λεπτά από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Οι «μπιανκονέρι» άνοιξαν το σκορ με τον Κεντίρα στο 37’, όμως παρά την υπεροχή τους είδαν τον Κάλινιτς να ισοφαρίζει περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Κάπου εκεί ήρθε και η ώρα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και χρειάστηκε 8 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα για να σκοράρει με την τρίτη επαφή του με την μπάλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 ένα τέταρτο πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: 

Σάββατο, 20/8

Ρόμα-Ουντινέζε 4-0
(65’, 75’ Περότι, 82’ Τζέκο, 84’ Σαλάχ)

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 2-1
(37’ Κεντίρα, 75’ Ιγκουαΐν – 70’ Κάλινιτς)

Κυριακή, 21/8

Μίλαν-Τορίνο (19:00)
Πεσκαρα-Νάπολι (21:45)
Παλέρμο-Σασουόλο
Αταλάντα-Λάτσιο
Κιέβο-Ίντερ
Μπολόνια-Κροτόνε
Τζένοα-Κάλιαρι
Έμπολι-Σαμπντόρια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ