aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε… φόρα ο Παναθηναϊκός για ΤΣΣΚΑ και Φενέρ

Με… φόρα ο Παναθηναϊκός για ΤΣΣΚΑ και Φενέρ

Το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι «πράσινοι» έκαναν μια καλή προπόνηση απέναντι στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας/Φάρο, τον οποίο νίκησαν με το εμφατικό 52-89 στο ΕΑΚ Νεάπολης και πλέον σκέφτονται τη διπλή αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας στη Euroleague με ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (25/10) και Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ (27/10). Για την θεσσαλική ομάδα, ήταν η δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες.

Οι πρωταθλητές, μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, «πάτησαν γκάζι» στο δεύτερο και με επιμέρους σκορ 32-14 εκτόξευσαν τη διαφορά στους 20 πόντους και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε την ευκαιρία να κατανείμει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών, χρησιμοποιώντας και τους δώδεκα διαθέσιμους. Εκτός δωδεκάδας ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς ο οποίος ταξίδεψε στις ΗΠΑ, προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Ντένμον και Παππάς, που πέτυχαν από 15 πόντους, ενώ θετική παρουσία με διψήφιο αριθμό πόντων (10) είχε και ο Αντετοκούνμπο. Από πλευράς ηττημένων, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Φορμπς, Γκάλογουεϊ και Διαμαντάκος, οι οποίοι είχαν από 8 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 25-45, 36-73, 52-89.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ