aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε φόρα για να τριτώσει το καλό

Με φόρα για να τριτώσει το καλό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν κίνητρο στην ΑΕΛ και θα τα δώσουν όλα σήμερα για να κερδίσουν την ΑΕΚ και να ελπίζουν πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την 3η θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης και την εμφάνιση στο κύπελλο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, έχει αναθερμανθεί και το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΛ.

Διαπιστώνουν πως η ομάδα τους, μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων, επιστρέφει για να ολοκληρώσει τη σεζόν με κάποια μεγάλη επιτυχία. Το πιο σημαντικό για την τεχνική ηγεσία είναι να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές ότι έχουν τις δυνατότητες για το νικηφόρο σερί.

Πριν από την έλευση του Mπρούνο Μπαλταζάρ η ΑΕΛ μετρούσε έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Με τον Μπαλταζάρ στον πάγκο σε δύο παιχνίδια, δεν δέχθηκε γκολ, γεγονός που δείχνει βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει συνέχεια, γι’ αυτό και το σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον.

Η ΑΕΛ θα επιδιώξει σήμερα να δώσει συνέχεια στη θετική εικόνα που έβγαλε με τον ΑΠΟΕΛ και να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Κλειδί για να φθάσουν στην επιτυχία, όπως εκτιμούν οι γαλαζοκίτρινοι, είναι η αγωνιστική πειθαρχία. Αν δεν δεχθούν γκολ, τότε μπορεί να φθάσουν στον στόχο τους. Η τεχνική ηγεσία δεν έχει τον Πίτι στη διάθεσή της, τη θέση του οποίου πιθανόν να πάρει ο Σάσι. Μπορεί όμως να δούμε και τον Σαβάν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γεωργιάδης, ενώ στις άλλες θέσεις θα διατηρηθούν όσοι ξεκίνησαν την Τετάρτη με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο.

Ο Ρόμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Αϊρόσα και Φορτούνα στα άκρα της άμυνας, με στόπερ τους Μιτρέα και Λαφράνς. Ο Σοάρες με τον Νικολάου θα πάρουν τις θέσεις των ανασταλτικών χαφ, με τον Σάσι σε μεσοεπιθετικό ρόλο. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μέσκα με τον Γεωργιάδη και στην κορυφή ο Μαύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ