aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε φόρα από την Ευρώπη…

Με φόρα από την Ευρώπη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Λευκωσία για τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα εκστρατεύει σήμερα ο Απόλλων. Οι κυανόλευκοι κάνουν πρεμιέρα, παρόλο που το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και έχουνε ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αρχίζοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του, για να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου σταδίου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει μεταφέρει αυτά που θέλει και οι ποδοσφαιριστές του φαίνεται να τα έχουν εμπεδώσει και είναι έτοιμοι να τα παρουσιάσουν στο γήπεδο. Ούτε λόγος για υποτίμηση του αντιπάλου, αντιθέτως οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αναμένεται να συναντήσουν.

Ο Απόλλων πάει με την ταμπέλα του φαβορί, αλλά για να το επιβεβαιώσει καλείται να παρουσιάσει το γνωστό καλό του πρόσωπο και να μπει αποφασισμένος για να επιβάλει τον ρυθμό του. Η συνταγή όσον αφορά στα πρόσωπα, δεν θα διαφέρει και πολύ με αυτή που παρουσίασε στα παιχνίδια της Ευρώπης, υπάρχει όμως και η πιθανότητα να πάρουν ανάσα οι Σκέμπρι και Σαντάνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα δύο άκρα της άμυνας θα πάρουν θέση οι Πέδρο και Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Στη μεσαία γραμμή οι Σατσέτι, Μαρτίνες και Ντα Σίλβα είναι οι επικρατέστεροι. Θέση διεκδικεί και ο Σπόλιαριτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάγκλιτσα και στα δύο άκρα ο Σκέμπρι και ένας εκ των Σαρδινέρο ή Γιάκολιτς.

Οι κυανόλευκοι έχουν αναδείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ και μπαίνουν στο πρωτάθλημα με τους καλύτερους οιωνούς. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να αρχίσουν δυναμικά στο πρωτάθλημα και στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο. Ο Απόλλωνας θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, καθώς θα δίνει ταυτόχρονα με τους αγώνες του πρωταθλήματος και παιχνίδια για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Μάλιστα, την Πέμπτη θα ξαναβρεθεί στη Λευκωσία, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ, για να υποδεχθεί τη Λιόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ