aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε Φλοριάν και Μοϊσόφ στην Αυστρία η ΑΕΚ

Με Φλοριάν και Μοϊσόφ στην Αυστρία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της επί Κυπριακού εδάφους και το απόγευμα αναχωρεί για την Αυστρία όπου την Πέμπτη φιλοξενείται από την Στουρμ Γκρατς στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Ιραόλα να πάρει μαζί του αφήνοντας εκτός των ανέτοιμο Αντωνιάδη ωστόσο θα είναι ενισχυμένη με τον Φλοριάν και Μοϊσοφ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι σήμερα (07/08) το απόγευμα η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Graz της Αυστρίας, ενόψει του πρώτου αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την SK Sturm Graz, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (09/08) στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) στο «Stadion Graz Liebenau».

Την Τετάρτη (08/08) στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο «Stadion Graz Liebenau». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 18:15 τοπική ώρα (19:15 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Andoni Iraola, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της SK Sturm Graz όπου θα μιλήσει ο προπονητής Heiko Vogel, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 τοπική ώρα (16:30 ώρα Κύπρου) και η προπόνηση στις 17:30 τοπική ώρα (18:30) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Tην Παρασκευή (10/08) αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ / αρχηγός αποστολής)
Αnder Murillo (Τεχνικός Διευθυντής)
Andoni Iraola (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Ηλίας Χαραλάμπους (Βοηθός Προπονητή)
Pablo de la Torre (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης  (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Στην Aυστρία θα ταξιδέψει σε μεταγενέστερο στάδιο τόσο ο Πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Ποδοσφαιριστές (20):

Τono, Aντρέας Χριστοδούλου, Ιωακείμ Τούμπας, Ιgor Silva, Joan Truyols, Mikel Gonzalez, Θωμας Ιωάννου, Ραφαήλ Αναστασίου, Daniel Mojsov, Jorge Larena, Jean Luc, Joan Τomas, Hector Hevel, Νacho Cases, Απόστολος Γιάννου, Acoran Reyes, Florian Taulemesse, Tete, Ivan Trickovski, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην Κύπρο και θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ