aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε φάρο την 7η Ιανουαρίου

Με φάρο την 7η Ιανουαρίου

To παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ είναι από εκείνα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη των φιλάθλων. Ειδικότερα στην τρέχουσα περίοδο, έχουν γίνει δυο συγκλονιστικά παιχνίδια. Ο Απόλλων έχασε στον πρώτο γύρο, ενώ νίκησε στον δεύτερο.

Η νίκη μάλιστα που σημείωσε αρχές του Γενάρη επί της «αιώνιας» αντιπάλου του σήμανε και το καμπανάκι της αντεπίθεσης. Η νίκη (στις 7 Ιανουαρίου) ήταν ό,τι πιο ακριβό και πολύτιμο ήθελαν για να επιβεβαιώσουν τις αντοχές τους και πως θα έδιναν συνέχεια στις προηγούμενες καλές εμφανίσεις τους με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο.

Η τακτική του Κύπριου προπονητή θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει. Θα πιέσει σε όλους τους χώρους για να κυνηγήσει το λάθος του αντιπάλου του και με τους τεχνίτες και γρήγορους μέσους και επιθετικούς να φθάσει στο γκολ. Ξέρει ποια είναι τα αδύνατα σημεία της ΑΕΛ και εκεί θα κτυπήσει για να πάρει αυτό που θέλει. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει ανυπομονησία γι’ αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θεωρούν μονόδρομο τη νίκη για πολλούς και ευνόητους λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ