aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε εξετάσεις του Στεφανέλι είχε εκδοθεί το Δελτίο Υγείας του Ουζόχο

Με εξετάσεις του Στεφανέλι είχε εκδοθεί το Δελτίο Υγείας του Ουζόχο

Όπως λέχθηκε από την κατηγορούσα αρχή, κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του πρώην αντιπρόεδρου της Ανόρθωσης και γιατρού, Κυριακού Γιάγκου στην πολύκροτη υπόθεση για το Δελτίου Υγείας του Φράνσις Ουζόχο όταν αυτός αγωνιζόταν στην «Κυρία», οι αναλύσεις αίματος που κατατέθηκαν δεν ήταν του Νιγηριανού τερματοφύλακα αλλά του τότε συμπαίκτη του Νίκολας Στεφανέλι.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή στην περίπτωση του Ουζόχο δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και ότι στις 8/2/19, όταν υπάλληλος του ΚΟΑ έδωσε κατάθεση και παρέδωσε τις εξετάσεις του Νίκολας Στεφανέλι, διαπιστώθηκε ότι οι αναλύσεις που δόθηκαν του ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο, ήταν πανομοιότυπες με αυτές του Νίκολας Στεφανέλι.

Ακολούθως, σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, στις 9/2/2019 διενεργήθηκε έρευνα στο γραφείο του κατηγορουμένου κατά την οποία κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα τεκμήρια. Από τη δικανική εξέταση του υπολογιστή ανευρέθηκαν ένας υπέρηχος καρδίας του ποδοσφαιριστή Στεφανέλι στο όνομα Ουζόχο και αντίγραφο διαβατηρίου του Ουζόχο. Όπως επίσης και βιοχημικός έλεγχος του Ουζόχο ημερομηνίας 26/1.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι η γραφή έντυπα της ιατρικής εξέτασης έγιναν από τον Κυριακό Γιάγκου. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η αμφισβητούμενη υπογραφή του αθλητή στο έντυπο δελτίου υγείας με όνομα Ουζόχο Φράνσις δεν ήταν γνήσια. Στις 26/3 ο κατηγορούμενος ανέφερε πως λόγω πίεσης χρόνου έλαβε τις εξετάσεις του Στεφανέλι στο όνομα του Ουζόχο και αργότερα πήρε τις γνήσιες εξετάσεις για αντικατάσταση.

Το Goal.com.cy βρίσκεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και θα σας ενημερώσει για την απόφαση. Δείτε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ