aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε εμπροσθοφυλακή τα «πολυβόλα» του

Με εμπροσθοφυλακή τα «πολυβόλα» του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Φώτης Παπουλής με 14, ο Ντα Σίλβα με 12 και ο Άντον Μάγκλιτσα με 9 γκολ ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ του Απόλλωνα στη σεζόν που πέρασε. Και οι τρεις τους θα είναι στις επάλξεις και στη νέα περίοδο, όπως και ο άλλος χρησιμότατος, όπως αποδείχθηκε  Πάουλο Βινίσιους, ο οποίος σημείωσε έξι γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και να χρίζεται και σκόρερ του τελικού κυπέλλου.

Η πιο πάνω τετράδα ήταν πολυτιμότατη από κάθε άποψη και οι φίλοι του Απόλλωνα πίνουν νερό στο όνομά τους. Κέρδισαν παιχνίδια, χάρις στη στόφα και την ποδοσφαιρική τους οξυδέρκεια, ήταν συνεχώς στις κρίσιμες φάσεις και δικαίως θεωρούνται πολυτιμότατοι. Οι άλλοι δύο που ακολουθούν στο σκοράρισμα, ο Πίεχ με οκτώ γκολ και ο Γκιέ Γκιέ με έξι, δεν είναι σίγουρο αν θα είναι και του χρόνου στην ομάδα. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική τους αξία, γιατί αυτή δεν αμφισβητείται. Μπορούν να τα βάλουν με οποιαδήποτε άμυνα και να βγουν νικητές.

Όμως, υπάρχουν λόγοι που καθιστούν δύσκολη την παραμονή τους. Για τον Πολωνό επιθετικό, εμπόδιο είναι οι απολαβές του. Αμείβεται με ένα υψηλό συμβόλαιο, αν και τρίτος στις επιλογές για τη θέση του φουνταριστού. Αν δεν αποδεχθεί μείωση των απολαβών του, πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Οι τελευταίες πάντως πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Πίεχ είναι ανοικτός και πρόθυμος να συζητήσει τους νέους όρους που θα του προτείνουν.

Όσο δε για τον Γκιέ Γκιέ οι λόγοι που ίσως δεν τον δούμε να φοράει τα κυανόλευκα στη νέα σεζόν είναι γνωστοί. Αν χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών , αυτό θα είναι καθαρά ιατρικός λόγος. Αν δεν εγκριθεί νέο ιατρικό δελτίο, ο Ιβοριανός θα αποτελέσει παρελθόν. Ας μη βιαζόμαστε όμως, καθώς πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ