aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε ασταμάτητο Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Με ασταμάτητο Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Φτάνοντας στα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και σκοράροντας δυο φορές σε ελάχιστα λεπτά, ο Τσίρο Ιμόμπιλε οδήγησε τη Λάτσιο στο άνετο 4-1 επί της Σπαλ στο «Ολίμπικο» για την 11η αγωνιστική της Serie A. Χαρά 7 λεπτών για τους φιλοξενούμενους, όσο πρόλαβαν να ισοφαρίσουν.

Οι Ρωμαίοι ξεπέρασαν την τριάρα από την Ίντερ, ξεσπώντας στην αδύναμη Σπαλ, η οποία όμως είχε κάνει τεράστια ζημιά στη Ρόμα πριν από λίγο καιρό…

Στο 26′ ο Ιμόμπιλε με πανέμορφο μονοκόματο σουτ από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0, για να έρθει η απάντηση στο 28′ από το πλασέ του Αντενούτσι σε μπαλιά πάρε – βάλε που δέχθηκε από δεξιά.

Ευτυχώς για την ομάδα του Ιντζάγκι ο Ιμόμπιλε βρήκε πάλι δίχτυα στο 35′ με σουτ από το ύψος περιοχής και κόντρα, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας για να νικήσει τον Σάβιτς.

Αν και στο φινάλε του πρώτου μέρους ο διαιτητής έκρινε λάθος όταν σε ανατροπή του σκόρερ των δύο τερμάτων της Λάτσιο έξω από την περιοχή δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ σε περίπτωση που θα μπορούσε να υπάρξει και αποβολή, ήρθαν ακόμα δυο γκολ για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο για να τελειώσει εύκολα το ματς.
Με μακρινά σουτ, οι Κατάλντι και Παρόλο στο 59ο και το 70ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 στο «Ολίμπικο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ