aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε άσους από το μανίκι o Πετράκης έσωσε παρτίδα για τον ίδιο και τον Απόλλωνα

Με άσους από το μανίκι o Πετράκης έσωσε παρτίδα για τον ίδιο και τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άσους από το μανίκι τράβηξε ο Γιάννης Πετράκης και έσωσε μια δύσκολη παρτίδα για τον ίδιο και τον Απόλλωνα. Οι Γκεριέ και Μπένσοπ, που πέρασαν ως αλλαγή στον αγώνα απέναντι στο Παραλίμνι, λειτούργησαν ως… πυροσβέστες και έσβησαν τη φωτιά. Αρχικά ο πρώτος στο ντεμπούτο του, στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά (69’) αφού είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά προηγουμένως. Ακολούθως, ο Μπένσοπ (που είδε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 107 ημέρες αφού η προηγούμενη ήταν στις 6 Νοεμβρίου απέναντι στην Καρμιώτισσα), με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού (82’), καθώς τρία λεπτά προηγουμένως ο Φελίπε, επίσης με πέναλτι, είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έστω κι αν δεν κατάφερε να επιβληθεί πλήρως και να φτιάξει τις μεγάλες ευκαιρίες.

Ήταν μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη για τους γαλάζιους της Λεμεσού, που διατήρησαν τις αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται αλλά και αυτές που ακολουθούν. Ο Απόλλων θα αρχίσει την προσπάθειά του στα πλέι οφ από την 3η θέση και στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Ο Σατσέτι συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα δύο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ