aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε Αρτυματά δεξί μπακ και Ανανίτζε-Ράγιος η ενδεκάδα του Κετσπάγια

Με Αρτυματά δεξί μπακ και Ανανίτζε-Ράγιος η ενδεκάδα του Κετσπάγια

«Διπλό» επί του Εθνικού για να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Ομόνοια είναι το σύνθημα στην Ανόρθωση ενόψει του σημερινού (23/2, 16:00) αγώνα με την ομάδα της Άχνας στο «Δασάκι».

Η «Κυρία» θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων βδομάδων μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου δεν κέρδισε σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες, τρεις για το πρωτάθλημα και έναν για το κύπελλο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εγκατέλειψε τον σχηματισμό 3-5-2 που χρησιμοποίησε αρχικά στον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και παρατάσσει σχηματισμό 4-1-4-1 με τον Κώστα Αρτυματά να καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Γκαλίτσιου στο δεξιό άκρο της άμυνας. Σίλντενφελντ και Βργκοτς θα είναι και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά από τον Λόρια, ενώ στο αριστερό άκρο παραμένει ο Σελίν.

Νταουσβίλι και Ανανίτζε συνθέτουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, με τον Ράγιος σε ρόλο επιτελικού. Οκριασβίλι και Καλτσάς θα πλαισιώνουν από τα «φτερά» της επίθεσης τον προωθημένο Ντούρις, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Κατσαράβα.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Κ. Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Νταουσβίλι, Ανανίτζε, Ράγιος, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Ντούρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ