aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε απόλυτη συνέπεια και προσοχή

Με απόλυτη συνέπεια και προσοχή

Η προετοιμασία είναι στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Πάφος FC. Οι κυανόλευκοι περιμένουν αυτό το παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα και δεν θέλουν με τίποτε στην έδρα τους να χάσουν την ευκαιρία για να φτάσουν στην έβδομη τους νίκη. Εκτός του Μαγκλίτσα, που είναι τραυματίας, θα απουσιάσει και ο Σατσέτι λόγω καρτών.

Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους. Το πιθανότερο σενάριο, είναι πως ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ξεκινήσει με τον Ζελάγια στην κορυφή και στα άκρα θα παρουσιαστεί με τους Σκέμπρι – Γιάκολιτς. Η σύνθεση στη μεσαία γραμμή θα αλλάξει και τη θέση του Σατσέτι θα πάρει ένας από τους Άλαν ή Σπόλιαριτς. Πιθανό να μείνει στον πάγκο ο Παπουλής, που ήταν εκ των κορυφαίων την περασμένη Δευτέρα. Αν δεν ξεκινήσει από την αρχή, αυτό έχει να κάνει με τη συντήρηση δυνάμεων και στο να προφυλαχθεί ο Ελλαδίτης, που μόλις τώρα έχει αρχίσει να πιάνει στροφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ