aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε απαιτήσεις οι Αλβανοί απέναντι στην Ανόρθωση (vid)

Με απαιτήσεις οι Αλβανοί απέναντι στην Ανόρθωση (vid)

Αποφασισμένοι να παλέψουν ακόμη και για τη νίκη είναι οι Αλβανοί της Λάτσι. Απουσίες δεν υπάρχουν στην Λάτσι, ενώ ο Πρένκα δεν ξεχώρισε κάποιον παίκτη της Ανόρθωσης, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο τεχνικός των Αλβανών Μπέσνικ Πρένκα στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο τεχνικός της ομάδας Μπέσνικ Πρένκα στάθηκε και στην απουσία του κόσμου: «Η Ανόρθωση είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση, μία πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς οπαδούς και θέλουμε να το εκμεταλλευθούμε για να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία», σχολίασε αρχικά.

Κληθείς να σχολιάσει αν τον φοβίζει κάτι πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι που μας φοβίζει. Θα παίξουμε 50-50 για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο 20χρονος πορτιέρο Γκέντιαν Σελμανί, ο οποίος σχολίασε την απουσία εμπειρίας από την ομάδα του: «Είναι σημαντική η εμπειρία αλλά σε αυτά τα παιχνίδια είναι 90 λεπτά ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε το μάξιμουμ αλλά αποκτούμε εμπειρία σε κάθε ματς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε τον αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ