aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε ανεβασμένο ηθικό στη Λεμεσό

Με ανεβασμένο ηθικό στη Λεμεσό

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σαν «ένεση» για να τονωθεί το ηθικό των παικτών και του προπονητή Λιάσου Λουκά θεωρείται η επιτυχία της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα του περασμένου Σάββατου με την ΑΕΚ (1-0). Πέραν αυτού, μία τόσο μεγάλης σημασίας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών για την κατάκτηση του τίτλου, επαναφέρει και την αισιοδοξία του κόσμου και την πίστη πως φέτος δημιουργήθηκε μία πιο ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα. Αυτό, ασχέτως αν η Νέα Σαλαμίνα «στραβοπάτησε» ή δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της σε κάποια παιχνίδια πριν από αυτό με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα, και οι ερυθρόλευκοι, σαφώς θα επιδιώξουν να έχουν παρόμοια εικόνα απόδοσης, με αυτήν που είχαν απέναντι στην ΑΕΚ. Και όπως λένε οι ερυθρόλευκοι «αν χάσουμε, που είναι λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, τουλάχιστον θέλουμε η ομάδα μας να παλέψει και να είναι ανταγωνιστική για να αποδείξει στον κόσμο της πως έχει δυνατότητες».

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Σανγκόι θα είναι εκτός για άλλο ένα παιχνίδι, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Βοσκανιάν, Κορέια και Παρκ. Ο Αρμένιος στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και θα μάλλον σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δέχθηκε κτύπημα στο ματς με τους Λαρνακείς και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο, ενώ για τον Κορεάτη εξτρέμ ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής θα διαφανεί σήμερα αν θα προλάβει το… λεωφορείο της αποστολής για το Τσίρειο.

Από εκεί και πέρα, λόγω γραπτής συμφωνίας με τον Απόλλωνα, οι Καρώ και Ρέινολντς (φωτό) οι οποίοι ως γνωστόν αγωνίζονται ως δανεικοί στα ερυθρόλευκα από την ομάδα της Λεμεσού, δεν έχουν δικαίωμα στο κυριακάτικο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ