aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε αλλαγές, ίσως και στις τρεις γραμμές

Με αλλαγές, ίσως και στις τρεις γραμμές

Όλα δείχνουν ότι ο Ιβάν Μπανταλόφσκι δεν θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος για τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Ανόρθωσης με τον Άρη. Ο Βούλγαρος αμυντικός, εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του ή ακόμη και εκτός αποστολής.

Αυτό το ενδεχόμενο δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος θα ρίξει τον Σιβού στο δεξί άκρο της άμυνας και παράλληλα θα δώσει φανέλα βασικού στον μέσο Γκάντσεφ. Δύσκολα πάντως θα αλλάξει σύστημα ο Ισραηλινός τεχνικός, ο οποίος είχε τη δυνατότητα με όσους παίκτες υπήρχαν στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, να δουλέψει και να βελτιώσει κάποια πράγματα.

Όσον αφορά στις πιθανές αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα, πέρα από τον Γκάντσεφ είναι πιθανό να δούμε ως βασικό και τον Αράζ Αμπντουλάγεφ. Επίσης, περιμένουν την ευκαιρία τους για να αγωνιστούν ως βασικοί, οι Αντρέ Άλβες και Μιγκέλ Καρλίτος. Ο τελευταίος είναι πλέον απόλυτα έτοιμος. Πάντως, στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς και πλέον η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς οποιαδήποτε απρόοπτα. Πέρα από την αναμενόμενη απουσία του Ματθαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ