aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε αυτούς πάει στην Πάφο

Με αυτούς πάει στην Πάφο

Με πρωινή προπόνηση στο AEK Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της AEK για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» (Κυριακή 25/02, 18:00). Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων. Εκτός αποστολής έμειναν οι Florian, Truyols, Murillo, Mιχαήλ και Τούμπας.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00). Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης πίσω από την εξέδρα. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ