aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε αυτή την Μπάγερν δεν παίζεις!

Με αυτή την Μπάγερν δεν παίζεις!

Ιδανικό ξεκίνημα του Γιουπ Χάινκες τον πάγκο της Μπάγερν. Οι Βαυαροί διέλυσαν 5-0 την Φράιμπουργκ στο Μόναχο κι έδειξαν πως πάτησαν restart.

Το σκορ στην «Allianz Arena» άνοιξε στο 8ο λεπτό ύστερα από αυτογκόλ του Σούστερ. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Κομάν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (42’). Στο 63’ «χτύπησε» ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ από το… πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (75’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στην… εκπνοή ο Κίμιχ.

Γκέλα για την Χόφενχαϊμ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νάγκελσμαν έκανε νερά στην άμυνα και ήρθε ισόπαλη 2-2. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Μεγάλο «διπλό» για την Σάλκε στο Βερολίνο. Οι «βασιλικοί μπλε» εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Χαραγκούτσι στο 44’ και πήραν τη νίκη απέναντι στη Χέρτα με σκορ 2-0.

Ήττα σε ματς-θρίλερ (3-2) για το Αμβούργο στην έδρα της Μάιντς. Δεν αγωνίστηκε για τους «δεινόσαυρους» ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήταν τιμωρημένος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: 

Παρασκευή (13/10)

Στουτγκάρδη-Κολωνία 2-1
(38′ Δώνης, 90+4′ Ακολό – 77′ Χάιντζ)

Σάββατο (14/10)

Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ 5-0

Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ 2-2

Χέρτα Βερολίνου-Σάλκε 0-2

Μάιντς-Αμβούργο 3-2

Ανόβερο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Ντόρτμουντ-Λειψία (19:30)

Κυριακή (15/10)
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ (19:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ