aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε 4η σερί νίκη στην 3η θέση η Ναντ

Με 4η σερί νίκη στην 3η θέση η Ναντ

Με τον Εμιλιάνο Σάλα να σκοράρει από τα…αποδυτήρια, η Ναντ πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη της και 5η στα τελευταία έξι παιχνίδια για να πιάσει πλέον την 3η θέση με 16 πόντους και να δείχνει ικανή για μεγάλη πράγματα φέτος. Από κοντά στην 4η θέση και τους 15 πόντους και η Καέν που βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με τον Μπενσεμπαϊνί να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του στο 34ο λεπτό.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν οι Γκινγκάμπ με την Τουλούζ με τον Μάρκους Τουράμ να βάζει μπροστά στο σκορ την γηπεδούχο στο 2’, αλλά τον Σομάλια στο 40’ να ισοφαρίζει για την φιλοξενούμενη. Στο 1-1 έμεινε και η Ντιζόν με την Στρασμπούρ με τον Κουόν να κάνει το 1-0 στο 78’ για να ισοφαρίσει ο Γιαμπερέ στις καθυστερήσεις.

Στην αναμέτρηση της Αμιάν με τη Λιλ σημειώθηκε ατύχημα λίγο μετά την επίτευξη του γκολ της Λιλ, με το κιγκλίδωμα να υποχωρεί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 26 φίλοι των «λιλουα» εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σοβαρά, όπως μεταδίδουν τα γαλικκά ΜΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ