aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε 3 ή 4 αλλαγές η ενδεκάδα του Λέβι

Με 3 ή 4 αλλαγές η ενδεκάδα του Λέβι

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε ο Κάτσαρ τις προηγούμενες ημέρες και έτσι αν και είναι στην αποστολή του σημερινού αγώνα με την Πάφος FC, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης.

Ο Κοφί ανέβασε για τα καλά ρυθμό και μάλλον θα είναι στην αποστολή και θα εξαρτηθεί από τον Ρόνι Λέβι αν θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, ο Ρικάρδο Λαβόρδε συνεχίζει να προπονείται ατομικά και εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ισρηλινός προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση διεκδικεί και ο Μπεσάτ στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς και ο εξτρέμ Μικελτάντζε και ο σέντερ φορ Κατσαράβα. Αλλαγή ίσως υπάρξει και κάτω από τα δοκάρια μιας και ο Βάργκιτς έχει δικαίωμα συμμετοχής και ίσως παίξει αντί του Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ