aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε 17.000 στο πλευρό της η Αμπερντίν

Με 17.000 στο πλευρό της η Αμπερντίν

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Αμπερντίν για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα. Έχουν προπωληθεί, γύρω  στις 8.000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης που θα γίνει στο «Πίτοντρι», το οποίο είναι χωρητικότητας 20.866 θεατών. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο την Σιρόκι, η Αμπερντίν διέθεσε 17,067 εισιτήρια. Τόσα υπολογίζεται πως θα είναι και τα εισιτήρια του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.

Οι ενδείξεις και μέσα από τις πληροφορίες που έρχονται από την Σκωτία, γίνεται λόγος για τεράστιο ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας. Η αντίπαλος του Απόλλωνα, τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα τη σεζόν που πέρασε και στοχεύει σε ψηλές πτήσεις στη νέα σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Το στάδιο «Πίτοντρι» κτίστηκε το μακρινό 1899, είναι χωρητικότητας 20.199, και είναι το τέταρτο μεγαλύτερο στη Σκωτία.

Ήταν ένα από τα πρώτα στάδια στο Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο είχαν τοποθετηθεί καθίσματα. Ο αγωνιστικός χώρος έχει διαστάσεις 109 μήκος και 72 μέτρα πλάτος, και στο οποίο αγωνίστηκε σε δεκατέσσερα παιχνίδια η Εθνική ομάδα Αντρών της Σκωτίας. Το 1993 το στάδιο ανακαινίστηκε και ταυτόχρονα κατασκευάστηκε η μεγάλη εξέδρα του σταδίου με την ονομασία «Richard Donald Stand» και η οποία στοίχισε περί τα 4,5 εκατομμύρια στερλίνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ