aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαζουακού – Χολέβας, σημειώσατε «2»!

Μαζουακού – Χολέβας, σημειώσατε «2»!

Η Γουέστ Χαμ του Αρτούρ Μαζουακού προηγήθηκε 2-0 χάρη στα όργια του Παγέτ, ωστόσο η Γουότφορντ «απάντησε» με τέσσερα γκολ, ένα εκ των οποίων από έναν άλλο πρώην ερυθρόλευκο, τον Χοσέ Χολέβας κι έτσι έφτασε στην πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League!

Το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Γουότφορντ, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την 4η αγωνιστική της Premier League. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο έφτασε σε μια νίκη που την ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας. Μόλις στο 5′, τα «σφυριά» που είχαν βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους τον Αρτούρ Μαζουακού, άνοιξαν το σκορ μετά από «συστημένο» κόρνερ του Παγιέτ για το κεφάλι του Αντόνιο που πέτυχε έτσι το 5ο του γκολ στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος!

Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές φάσεις, με τον Ιγκάλο να χάνει δύο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους και τους Παγιέτ, Τζάτζα να αστοχούν για τους γηπεδούχους. Τελικώς, στο 33′, η Γουέστ Χαμ έφτασε στο 2-0 και πάλι με τον Αντόνιο ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει από κοντά. Ένα γκολ βεβαίως που ανήκει ολοκληρωτικά στον Παγιέτ ο οποίος «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο από δεξιά και έβγαλε μια μυθική ασίστ με «ραμπόνα», δείγμα της τεράστιας κλάσης του.

Ευτυχώς για τη Γουότφορντ, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 λίγο πριν τη λήξη ενός ημιχρόνου με τον Ιγκάλο (41′) στο οποίο η Γουεστ Χαμ ήταν σαφώς πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές. Μάλιστα, στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου οι γηπεδούχοι έφτασαν και στην ισοφάριση με το γκολ του Ντίνεϊ το οποίο και άλλαξε πλήρως την εικόνα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γουότφορντ ήταν πιο ουσιαστική, με τον Χοσέ Χολέβας να έχει παράλληλα πολύ καλή απόδοση. Στο 53′ ο Καπουέ κάνει από κοντά το 2-3 για την ομάδα του Ματσάρι, ενώ μετά από μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, στο 63′ ο Χολέβας «έγραψε» το τελικό 4-2 για την ομάδα του με σουτ από το ύψος της περιοχής έπειτα από ασίστ του Ιγκάλο. Ως το φινάλε του ματς δεν άλλαξε κάτι, και η Γουότφορντ που ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο σε αυτό το διάστημα, έφτασε δίκαια στην πρώτη της νίκη στη σεζόν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ