aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαζάν για τ’ αριστερά και φουλάρει για δύο φορ

Μαζάν για τ’ αριστερά και φουλάρει για δύο φορ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από την άμυνα άρχισε το «χτίσιμο» της ΑΕΛ της νέας περιόδου αφού μετά τους Ριστέφσκι και Σωτηρίου, που ανακοινώθηκαν (υπάρχει συμφωνία και με τον Ρέινολντς), ο σύλλογος της Λεμεσού ήλθε σε συμφωνία και με τον Ρόμπερτ Μαζάν (δεξιά στη φωτογραφία σε μονομαχία με τον Λουίς Σουάρες). Πρόκειται για 27χρονο αριστερό μπακ, διεθνή με την Εθνική Σλοβακίας. Ο ύψους 1.80μ. ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες το συμβόλαιό του με τη λεμεσιανή ομάδα.

Ο Κέρκεζ έκρινε ότι ο Μαζάν είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Συνοδεύεται από καλό βιογραφικό αφού πέρασε από τις Τρέντσιν, Ζένιτσα, Ζίλινα, Θέλτα, Βενέτσια, Τενερίφη, Μλάντα Μπόλεσλαβ και Καρβίνα, με την οποία έχει ακόμη υποχρεώσεις. Δίνει αγώνα σήμερα, στις 19:00, με αντίπαλο την Μπάνικ. Είναι και 11 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας, κάνοντας ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2017.

Πλέον, στην ΑΕΛ επικεντρώνονται στην απόκτηση δύο επιθετικών αφού, πέρα από την παραχώρηση του Μαέ, θα δοθεί ως δανεικός ο Μπάμπιτς. Πιθανότατα στον Εθνικό να προκύψει συμφωνία για απόκτηση του Περατικού. Ο ένας επιθετικός θα είναι κορυφής και ο άλλος να είναι σε θέση να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Επιστρέφει και ο Μάιντεβατς. Έγινε προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με τον Μπεριγκό, ωστόσο οι απαιτήσεις του Γάλλου ήταν εκτός του οικονομικού πλαισίου της ΑΕΛ.

Εξάλλου, ΑΕΛ και Ριέρα κατέληξαν σε συμφωνία στο ποσοστό αύξησης των απολαβών του Ισπανού μέσου και συνεχίζει κανονικά και τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ