aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαυρουδής: «Η θέση μας είναι δίπλα στην ΑΕΛ»

Μαυρουδής: «Η θέση μας είναι δίπλα στην ΑΕΛ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βαρύνουσας σημασίας είναι η άποψη του παλαίμαχου άσου της ΑΕΛ Λοΐζου Μαυρουδή, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις στους γαλαζοκίτρινους και τοποθετήθηκε για τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη. Με την κάρτα οπαδού δεν λύνεται το θέμα της πάταξης της βίας είναι, όμως, ένα μέτρο που θα εφαρμοστεί και ο οπαδός της ΑΕΛ πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας του.

Έχουμε ζήσει χιλιάδες προβλήματα στο παρελθόν, ακόμη και υποβιβασμό, όμως αντέξαμε και τώρα ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να είναι δίπλα στην ομάδα του. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει καλή δουλειά, έχει όρεξη και πιστεύω πως είναι υποχρέωσή μας να τον βοηθήσουμε. Γίνεται μια νέα προσπάθεια για να φτιαχτεί μια ομάδα, που θα είναι καλύτερη από πέρυσι και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη».

H γενική εκτίμηση, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις για αποχή, λόγω της κάρτας οπαδού, είναι πως η πλατιά μάζα των οπαδών της ΑΕΛ θα είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ