aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαυροπάνος: Στα ραντάρ του Αρτέτα για επιστροφή στην Άρσεναλ

Μαυροπάνος: Στα ραντάρ του Αρτέτα για επιστροφή στην Άρσεναλ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Στουτγκάρδη αναγκάζοντας τον Μικέλ Αρτέτα να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον επαναφέρει στο ρόστερ της Άρσεναλ για τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει το «Football.london».

Ο 23χρονος αμυντικός πήγε ως δανεικός στη γερμανική ομάδα το καλοκαίρι από τους «κανονιέρηδες» και το τελευταίο διάστημα είναι από τις βασικότερες μονάδες τους. Αγωνιζεται ως βασικός στα τελευταία έξι παιχνίδια στην Bundesliga αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο προπονητής του, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, δήλωσε γι’ αυτόν: «Είναι ο μονομάχος μας! Είναι ένα τέρας από άποψη σωματικής διάπλασης. Κι όταν κάνει ένα λάθος, τα… χώνει στα ελληνικά. Μου αρέσει αυτό. Είναι ένας σκληρός τύπος».

Ο Μαυροπάνος έχει παίξει συνολικά 849 λεπτά στην Bundesliga αυτή τη σεζόν, με ακρίβεια στις πάσες στο 79,5%, ενώ έχει κερδίσει το 73% των εναέριων μονομαχιών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ