aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρες στη boxing day! (videos)

Ματσάρες στη boxing day! (videos)

Χριστουγεννιάτικη… ανατροπή επεφύλασσε η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα για την Λέστερ ανήμερα της boxing day. Οι «σφήκες» έφεραν… τούμπα τις «αλεπούδες» επικρατώντας με 2-1 και παράλληλα έβαλαν τέλος στο σερί των έξι συνεχόμενων αγωνιστικών χωρίς νίκη. Ο Μαχρέζ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37’ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο ο Βαγκ έφερε στα ίσια το παιχνίδι στο 45’ στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια (1-1).

Τελικά ένα γκολ του Ντουκουρέ στο 65’, στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο Σμάιχελ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Ματς με απίστευτη εξέλιξη στο Μπόρνμουθ όπου κυριολεκτικά έγινε της… ανατροπής. Ο Κόλινς ήταν αυτός που στο 7′ έκανε το 0-1 για τη Λέστερ με τον Γκόσλινγκ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 29′ (1-1). Ο Ακέ στο 57’ ανέτρεψε την κατάσταση για την Μπόρνμουθ (2-1)φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τα «σφυριά».

Ωστόσο το παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε επεφύλασσε κι άλλες συγκινήσεις. Ο Αρναούτοβιτς με δύο προσωπικά τέρματα στο 82′ και στο 89′ έφερε τούμπα την αναμέτρηση και σκόρπισε… παγωμάρα στις εξέδρες του «Vitality Stadium» κάνοντας το 2-3. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες θα φύγει με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στις βαλίτσες της, ο Γουίλσον με… μπάζερ μπίτερ έγραψε το 3-3 γράφοντας τον επίλογο στο καλύτερο παιχνίδι της ημέρας.




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ