aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρα στο Ταλίν και ισοπαλία ανάμεσα σε Εσθονία και Ουγγαρία!

Ματσάρα στο Ταλίν και ισοπαλία ανάμεσα σε Εσθονία και Ουγγαρία!

Ισως το πιο συναρπαστικό παιχνίδι του φετινού Nations League έγινε σήμερα στο Ταλίν. Εσθονία και Ουγγαρία προσέφεραν γκολ και θέαμα στο κοινό και ύστερα από τρεις ανατροπές σε 90 λεπτά, ήρθαν ισόπαλες 3-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του2ου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Λουτς, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Ούγγροι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ναγκί, ενώ την προσωρινή ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σαλάι στο 54’ για να «γράψει» το 2-1 για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με αυτογκολ του Πικ έφεραν το ματς στα ίσια, κάνοντας το 2-2 στο 70’. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα, στο 79’ το ματς ήρθε τούμπα! Ο Ανιέρ σκόραρε για τους Εσθονούς, έκανε το 3-2 και έστειλε στα ουράνια τους συμπατριώτες του.

Κι όμως, η Ουγγαρία έβγαλε αντίδραση και μάλιστα πολύ γρήγορα! Στο 81’ ο Σαλάι έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-3, αποτέλεσμα το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος!

Οι Ούγγροι έφτασαν τους 4 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση, με δυο βαθμούς πίσω από την Ελλάδα. Από την άλλη, αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο γκρουπ για την Εσθονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ